Skip to main content
Dobbeltdækkerbus

​Dobbelt­dækkerbus med masser af plads

Har du brug for en dobbeltdækkerbus til at transportere skoleklasser, medarbejdere, en privat forsamling eller andet? Så står pp busser klar til at arrangere jeres tur, ligesom vi også gerne stiller vores øvrige turistbusser til rådighed, hvis der er behov for det.

Vi kører i hele Jylland, herunder bl.a. i byerne Aarhus, Randers og Skanderborg, men vi tilbyder også transport i resten af landet. Vi har mere end 40 års erfaring med planlægning af turistture i bl.a. vores dobbeltdækkerbusser, og vi finder altid en rigtig god løsning til jer.

Fleksibel vognpark sikrer det rette transportmiddel

Vi er et busselskab med landets mest fleksible vognpark, der kan opfylde alle krav til bustransport. Vores vognpark byder bl.a. på alt fra store dobbeltdækkerbusser til minibusser, og vi har altid den rette bus til ethvert behov for bustransport.​

Vores professionelle, erfarne og ikke mindst imødekommende chauffører står klar til at tage imod jer og resten af jeres gruppe og sørger for, at I kommer sikkert frem til jeres destination, hvad enten det er i Skagen eller et sted i udlandet.

Kontakt os og bestil transport i form af en dobbeltdækkerbus

Vi hører meget gerne fra jer, hvis I har nogle spørgsmål, eller hvis I kunne tænke jer at høre mere om mulighederne for at sammensætte en tur i en moderne dobbeltdækkerbus, der passer til gruppens størrelse. Vi udarbejder gerne et uforpligtende og skarpt tilbud på lige netop den form for transport, som I og resten af gruppen har behov for.

Kontakt os gerne på på telefon 86 28 43 88 eller send en e-mail til pp-bus@pp-bus.dk, så hører I fra os.​