Skip to main content
Handicapbus

Handicapbus til borgere med særlige behov

Fleksibel handicapkørsel

Hos pp busser er vi specialiserede i kørsel af borgere med særlige behov. Vi kører i Jylland og særligt omkring Aarhus, Randers og Skanderborg. Vi kører dog også i resten af landet, da vi har samarbejdspartnere i hele Danmark.

Hos os kan du være sikker på at alle får en tryg og rar oplevelse, når du kører med en handicapbus fra pp busser. Vi sætter nemlig vores passagerer i fokus, da vi ønsker at alle skal have mulighed for en behagelig rejse – uanset hvilket behov man har.

Vi tilbyder alle typer handicapkørsel til gode priser

I forbindelse med en handicapbus råder vi over både små og store liftbusser, der alle er udstyret med handicaplift og korrekt, lovpligtig bespænding. De små busser har store skydedøre for nemmere indstigning. Vi har i alt fire store liftbusser, hvilket der ikke er ret mange andre busselskaber, der har, og vi har dermed mulighed for at tage mange passagerer med på samme tid.

Vi udfører især handicapkørsel for specialinstitutioner, lokalcentre, aktivitetscentre og meget mere. Vi løser desuden også ad hoc-opgaver og kan hjælpe med akut-ture, hvor vi kan finde en handicapbus med chauffør i nærheden af jer inden for en rimelig tid.

Få en fast aftale med os

Vi tilbyder desuden en fast aftale om kørsel med en af vores handicapbusser. Dette bygger på kvalitet, tillid og selvfølgelig pris – og vi står altid klar til at finde de skarpeste priser til jer.

En fast aftale om handicapkørsel i vores busser behøver ikke nødvendigvis være kørsel hver dag i ugen. Det kan være en enkelt tur om mandagen, to gange om ugen eller noget helt tredje. Vi er fleksible, og vi gør alt hvad vi kan for at imødekomme jeres behov.

Kontakt os i dag for bestilling af en handicapbus

I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I ønsker et uforpligtende tilbud på kørsel med handicapbus eller ønsker at foretage en bestilling. Vi står klar til at rådgive og svare på jeres spørgsmål omkring handicapkørsel. Ring gerne til pp busser på telefon 86 28 43 88 eller skriv til vores e-mail pp-bus@pp-bus.dk. Vi ser frem til at hjælpe jer rundet i landet!