Skip to main content
Turistbusser

Turistkørsel i ind- eller udland

Fleksibel turistbus som passer alle behov

Har I brug for en turistbus til en gruppe, forening, skole, firma eller andet? Så står vi klar til at arrangere jeres tur både hvis I skal rundt i Danmark, eller hvis I skal til udlandet. pp busser tilbyder landets mest fleksible vognpark med turistbusser og dobbeltdækkerbusser i forskellige størrelser, hvor vi blandt andet kan tilbyde komfortable minibusser til mindre grupper. Vi finder altid den turistbus, der passer til jeres behov.

Vi kører særligt meget i Jylland, blandt andet Aarhus, Randers og Skanderborg, men vi tilbyder selvfølgelig også turistkørsel i resten af landet. Vi har over 40 års erfaring med planlægning af turistkørsel, så uanset hvor mange I er, og hvor I skal hen, så finder vi altid en god løsning til jeres tur.

En turistbus til alle slags ture

En turistbus fra pp busser kan klare alle slags opgaver, herunder turist-, udflugt-, ind- og udlandskørsel. Uanset om turen går til Skagen eller ned til sydens sol, klarer vi turen med flotte, komfortable turistbusser og professionelle, glade og smilende chauffører.

Til de længere ture kan I med fordel vælge vores flotte 4-stjernede turistbusser, som byder på ekstra benplads. Har I et ønske om forplejning eller andet ombord på busturen, klarer vi også dette.

Kontakt os for at bestille en turistbus

Er I interesseret i at høre mere om priser eller høre om mulighederne for at køre med turistbus eller dobbeltdækkerbus, er I altid velkommen til at kontakte os. Vi er altid behjælpelig med at besvare spørgsmål samt give gode råd til busturen.

Send en e-mail til pp-bus@pp-bus.dk eller ring til os på telefon 86 28 43 88. Vi ser frem til at hjælpe dig med din turistkørsel.

Vores turistbusser

Turistbus

37 personer

Turistbus

50-53 personer

Turistbus

60-64 personer

Turistbus

80-83 personer