Skip to main content
Busudlejning

Busudlejning: Leje af bus med chauffør

Sikker befordring i komfortable busser

Leder du efter et busselskab, som tilbyder busudlejning med chauffør? Hos pp busser tilbyder vi leje af bus med chauffører, og vi har alle slags busser i alle størrelser. Vi byder på landets mest fleksible vognpark, og dermed kan vi altid tilbyde en bus, der passer til jeres behov.

Vi kører primært i Jylland, herunder i blandt andet Aarhus, Randers og Skanderborg, men vi tilbyder buskørsel i hele landet og i udlandet. Vi har mere end 40 års erfaring, og du kan se frem til en sikker befordring i komfortable busser med professionelle, glade og smilende chauffører.

Leje af bus til korte ture og lange rejser

Vores fleksible vognpark gør os i stand til at efterkomme de fleste behov lige fra korte akutte ture til rejser til udlandet. Det kan være befordring i luksusminibusser, i handicapbusser med lift eller i minibusser, turistbusser og dobbeltdækkerbusser. Vi har blandt andet en del kørsel for efterskoler og plejehjem.

Ved leje af bus med chauffør kan du vælge:

  • Turistbus til 37 personer
  • Turistbus til 50-53 personer
  • Turistbus til 60-64 personer
  • Dobbeltdækkerbus til 76-82 personer
  • Mercedes Sprinter-minibus
  • Stor liftbus
  • Lille liftbus til 4 kørestolsbrugere

Hvad koster det at leje en bus?

Vores priser for leje af bus med chauffør afhænger af den ønskede bus. Måske foretrækker du en af vores 4-stjernede turistbusser med ekstra benplads, eller måske ønsker du en dobbeltdækkerbus. Dertil kommer naturligvis antallet af timer og kilometer samt andre forhold som for eksempel forplejning ombord på busturen.

Få et uforpligtende tilbud på busudlejning

Lej en bus med chauffør hos os, hvis du ønsker en komfortabel bus med en glad chauffør. Kontakt os gerne for at få en snak om jeres ønsker og behov. Så finder vi frem til en løsning, som passer til jer. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris for den ønskede busudlejning.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din næste busudlejning!