Skip to main content
Stor Liftbus

​Store liftbusser giver god mulighed for at rejse sammen

Skal I bruge en stor eller lille liftbus? Vi befordrer ofte kørestolsbrugere, og skal I en større forsamling på tur, er vores store liftbusser en god mulighed for at rejse sikkert sammen i samlet flok.

Vores små og store liftbusser anvendes ofte til grupper, der skal på oplevelsestur i det smukke danske land. Alle busser er udstyret med handicaplift og korrekt, lovpligtig bespænding.​ Vi har intet mindre end fire store liftbusser!

pp busser er specialiserede i liftbus-kørsel af borgere med særlige behov, og vi kører i hele området nær Aarhus, Randers, Skanderborg og resten af Østjylland. Vi kører især for specialinstitutioner, lokalcentre, aktivitetscentre og meget mere.​

Uddannede chauffører gør turen sikker og behagelig

Når det kommer til kørsel med liftbus, har vi professionelle og kompetente chauffører. De er alle uddannede i korrekt fastspænding og sørger for, at transporten er sikker og behagelig.

Vi er desuden altid behjælpelige med at sammensætte lige netop jeres tur. Så hvis I står og skal arrangere en tur, er I meget velkommen til at tage fat i os.

Vi har kørt liftbus i mange år, og ved, hvad der skal til for at få en god dag og en god oplevelse. Alle vores liftbusser er desuden miljøvenlige.

Kontakt os for et godt tilbud på en tur med liftbus

Er du interesseret i at bestille en liftbus til en oplevelsesrig dag, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål og sammensætte den perfekte tur ud fra jeres ønsker.

Ring gerne til pp busser på telefon 86 28 43 88 eller send en e-mail til pp-bus@pp-bus.dk.