Udflugter og
endagsture

Udflugter og endagsture med bus​​

pp busser tilbyder et væld af forskellige udflugter og endagsture rundt i Danmark. Der er oplevelser for alle og enhver. Turene byder blandt andet på hygge, samvær og luksus præsenteret af en erfarende og frisk chauffør.

Dagen inkluderer fuld forplejning – herunder middag, entreer til samtlige aktiviteter og en topmoderne bus med behagelig komfort. Ved din tredje tur opnår du en rabat på 10%. Vi glæder os til at få dig med på tur.

Kundeanmeldelse


Oplev vores dejlige land fra alle sine smukke sider under en af vores mange endagsture med bus.

​Se Vesterhavet, når vinden har fat, eller sommerens smukke Samsø. Måske et museum eller en tur langs søerne ved Silkeborg. Turen til Ribe bringer jer tilbage i tiden. Måske Sønderjylland med Schackenborg er et besøg værd. Vi kører blandt andet til Aarhus, Randers og Skanderborg samt det øvrige Jylland, men også til resten af landet.

Vi tilbyder endagsture med bus for alle aldersgrupper

Lad en af vores endagsture med bus inspirere jer til netop jeres udflugt. Der er mange muligheder, hvad enten I er raske og rørige eller gangbesværede – vi hjælper alle med et smil, og alle er velkomne.

Vi tager meget gerne kørestole med på turen, men vær opmærksom på, at det tager lidt ekstra tid at komme ombord i busserne, og ruten derved kan blive ændret en smule.

Ønsker I hjælp til at sammensætte en tur – så lad os endelig hjælpe jer på vej!

Ønskes weekendophold eller en udenlandsrejse, står vi altid til rådighed med et godt tilbud.

Husk, skal I på tur med foreningen, klassen eller firmaet, klarer vi gerne transporten – ingen grupper er for små og ingen er for store.

Vores chauffører er alle erfarne og guider jer gennem netop jeres tur. Såfremt det ønskes, kan der arrangeres en professionel guide.

Kontakt os og hør mere om vores udflugter

Ønsker I at høre mere om vores udflugter og endagsture med bus, eller kunne I tænke jer et uforpligtende tilbud, skal I endelig bare kontakte os på telefon 86 28 43 88 eller e-mail pp-bus@pp-bus.dk.

Hovedkontor
Birkegårdsvej 32,
8361 Hasselager​

Hadsund afdeling
Østergade 65,
9560 Hadsund
Hjørring afdeling
Fanøvej 12,
9800 Hjørring

Hedensted afdeling
Lundagervej 2,
8722 Hedensted
Kontakt info

pp busser
CVR: 82971610​
Telefon: 86 28 43 88
E-mail: pp-bus@pp-bus.dk

Åbningstider:

Mandag til fredag: 08:00 - 15:00